fbpx

NIBE bergvärmepumpar

Vilken Nibe bergvärmepump passar dina behov?

Nibe erbjuder högkvalitativa bergvärmepumpar som utnyttjar jordvärme för effektiv uppvärmning och varmvattenproduktion. Deras produkter är kända för pålitlighet, energieffektivitet och miljöhänsyn. Nibe erbjuder olika modeller och storlekar som passar olika fastigheter och uppvärmningsbehov.

Faktorer att ta hänsyn till vid val av en Nibe bergvärmepump

Vid val av bergvärmepump finns det olika faktorer som vi bör ta hänsyn till för att säkerställa att vi väljer den värmepump som passar bäst och Nibe erbjuder bergvärmepumpar med olika effektivitetsnivåer, värmeeffekt och kapacitet, ljudnivå samt kontroll och användarvänlighet. I den här texten kommer vi titta närmare på skillnaden mellan olika bergvärmepumpar från Nibe för att hjälpa dig förstå vilken som är bäst för dina behov.

Nibe S1255

Nibe S1255 är en högeffektiv bergvärmepump och är känd för sin pålitlighet och energieffektivitet. Med avancerad teknik kan den leverera en stabil och kostnadseffektiv lösning för uppvärmning i både bostäder och kommersiella fastigheter. S1255-modellen är konstruerad för att minimera energiförbrukningen och har avancerade funktioner för enkel användning och övervakning. Den finns tillgänglig i effektgrader 6, 12 respektive 16 kW och har integrerad varmvattenberedare. Fortsättningsvis är denna pump är inverterstyrd och dessutom har den wifi-styrning vilket innebär att produktionen kan regleras remote utifrån det aktuella energibehovet.

Nibe S1155

Nibe S1155 är en avancerad inverterstyrd bergvärmepump från Nibe. Vidare utmärker sig denna pump genom sin höga energieffektivitet och pålitliga prestanda. Med avancerad teknik kan den erbjuda en stabil och kostnadseffektiv lösning för både bostäder och kommersiella fastigheter. S1155-modellen är utformad för att minimera energiförbrukningen och erbjuder användarvänliga funktioner för enkel övervakning och kontroll. Till skillnad från S1255 har denna pump ingen integrerad varmvattenberedare, istället kopplas den ihop med en fristående varmvattenberedare och finns tillgänglig i effektgrader 6, 12, 16 respektive 25 kW.

Nibe F1255

Nibe F1255 är en kraftfull bergvärmepump som effektivt värmer upp både bostäder och kommersiella fastigheter. Vidare är den är känd för sin energieffektivitet och pålitliga prestanda. Med avancerad teknik och en hög SCOP (Säsongsbaserad prestandakoefficient) erbjuder den en kostnadseffektiv och miljövänlig uppvärmningslösning. F1255-modellen är utrustad med användarvänliga funktioner och enkel styrning, vilket gör det enkelt att övervaka och optimera värmepumpens prestanda, däremot är övervakningsfunktionerna på F-modellerna något mindre avancerade jämfört med S-modellerna och kräver uppkoppling via wifi-kabel. Denna pump är inverterstyrd, har integrerad varmvattenberedare och finns tillgängliga i effektgrader 6, 12 respektive 16 kW.

Nibe F1155

Nibe F1155 är en avancerad bergvärmepump och utmärker sig genom sin höga energieffektivitet och pålitliga prestanda, vilket gör den idealisk för både bostäder och kommersiella fastigheter. S1155-modellen är utrustad med avancerad teknik och har en imponerande SCOP som minimerar energiförbrukningen och ger kostnadseffektiv värmeproduktion. Dess användarvänliga gränssnitt och smarta styrning via uppkoppling till wifi-kabel gör det enkelt att övervaka och optimera energiförbrukningen. Denna pump är inverterstyrd och kopplas till en fristående varmvattenberedare. Slutligen finns modellen finns tillgänglig i effektgrader 6, 12 respektive 16 kW.

Nibe F1226

Nibe F1226 är en högpresterande bergvärmepump som effektivt utnyttjar jordvärme för både uppvärmning och varmvattenproduktion. Den utmärker sig genom sin energieffektivitet och pålitlighet. Med avancerad teknik och hög SCOP erbjuder den en kostnadseffektiv och miljövänlig uppvärmningslösning. Vidare har F1226-modellen användarvänliga funktioner och enkel styrning för att övervaka och optimera värmepumpens prestanda. Denna pump är inte inverterstyrd utan har en traditionell kompressor som enbart kör på en fast hastighet. Pumpen har ingen wifi-styrning och finns i effektgraderna 6, 8 respektive 12 kW.

Bygg din värmelösning

Nibe bergvärmepump

Innehåll

Få en kostnadsfri offert och ett prisestimat på bergvärme eller luft/vatten

Använd vårt verktyg för att ta reda på vad du skulle kunna spara med bergvärme eller luft/vatten, det tar bara 3 minuter

För ditt hem

Gör det själv

Verktyget gör det själv möjliggör fritt val från samtliga moment i installationsprocessen från rörinstallation till städning. Du kan välja att göra momenten på egen hand eller överlåta moment till proffs. 

Vi har även utformat verktyg som hjälper dig att välja rätt bergvärmepump om du är osäker efter att du designat din optimala installation! 

Från 84 203 kr

Alla priser är ink. moms och ROT