fbpx

Luft/vattenvärmepumpar

Olika fabrikat av luft/vattenvärmepumpar

Bosch, Nibe, CTC, Vaillant och Iglu representerar en imponerande bredd av alternativ när det gäller luft/vattenvärmepumpar. Dessa tillverkare erbjuder mångsidiga system som utnyttjar omgivande luft för att generera värme och varmvatten. Deras produkter fokuserar på att minska energiförbrukningen och koldioxidutsläppen samtidigt som de ger en bekväm inomhusmiljö. Oavsett vilket märke du väljer, kan du förvänta dig teknisk innovation och pålitlighet. Dessa luft/vattenvärmepumpar är utformade för att passa olika behov och budgetar och utgör en viktig del av övergången till mer hållbara uppvärmningslösningar.

BOSCH Luft/vattenvärmepumpar

Bosch luft-vattenvärmepumpar är kända för sin pålitlighet och höga effektivitet. De erbjuder användarna en pålitlig och energieffektiv uppvärmningslösning, vilket gör dem till ett populärt val för både bostäder och kommersiella fastigheter.

Bosch Luft/vattenvärmepumpar

Bosch Compress 3000 AWS

En pålitlig och energieffektiv luft/vattenvärmepump med modeller från 6 till 16 kW med inverterstyrd kompressor, perfekt för små till medelstora hem. Denna luft/vattenvärmepump använder split-teknologi vilket innebär att gas används som köldmedium mellan inne- och utedel.

Bosch Compress 7400i AW

Bosch 7400i AW är en effektiv luft/vattenvärmepump med en mer reducerad ljudnivå tack vare sin smarta design och konstruktion. Kompressorn är varvtalsstyrd och effektstorlekar finns tillgängliga i 5 och 7 kW vilket gör den särskilt lämpad till något mindre villor och även i tätbebyggda områden.

Bosch Compress 7000i AW är en

Bosch 7000i AW är en pålitlig och effektiv luft/vattenvärmepump med energieffektiva komponenter samt smart elektronik vilket ger den en hög verkningsgrad. Kompressorn är varvtalsstyrd och anpassar därmed effekten till det aktuella uppvärmningsbehovet. 7000i AW är specifikt utvecklad för nordiskt klimat och fungerar därför väl i kallare temperaturer. Modellen finns tillgänglig i effektstorlekar 5, 7 respektive 9 kW.

Nibe

Nibe luft/vattenvärmepumpar är högeffektiva uppvärmningslösningar som erbjuder pålitlig prestanda och energibesparing. Deras produkter integrerar miljömedvetenhet med avancerad teknik, vilket gör dem till en populär och pålitlig lösning för energieffektiv uppvärmning.

Nibe Luft/vattenvärmepumpar

Nibe F2120

Denna modell är en varvtalsstyrd luft/vattenvärmepump med hög effektivitet. Nibe F2120 finns tillgängliga i effektstorlekar 16 respektive 20 kW.

Nibe S2125

S2125 är den mest kraftfulla luft/vattenvärmepumpen från Nibe. Med hög framledningstemperatur, låg ljudnivå och smarta funktioner ger den komfort och energieffektivitet året om. Pumpen är varvtalsstyrd och finns tillgängliga i effektstorlekar 8 samt 12 kW. Tillsammans med en inomhusmodul från S-serien med inbyggd wifi-uppkoppling och möjlighet till trådlösa tillbehör blir den en naturlig del av ditt uppkopplade hem.

Vaillant

Vaillants luft/vattenvärmepumpar kännetecknas av sin energieffektiva och kompakta design. Dessa produkter ger användarna pålitlig uppvärmning och varmvatten samtidigt som de tar hänsyn till energibesparing och utrymmeseffektivitet, vilket gör dem till ett bekvämt val för både hem- och kommersiell användning.

Vaillant Luft/vattenvärmepumpar

Vaillant aroTHERM plus

aroTHERM plus är en mycket effektiv inverterstyrd luft/vattenvärmepump. aroTHERM plus finns tillgänglig i 6 olika effektstorlekar från 3,5 kW upp till 12, 5 kW och dess kompakta design samt tystgående drift gör att systemet kan placeras även i tätbefolkade radhusområden.

CTC

CTC erbjuder luft/vattenvärmepumpar som har etablerat sig som en framstående spelare på marknaden. Deras system kombinerar hög prestanda med pålitlighet och en medvetenhet om miljöfrågor, vilket gör CTC till en populär lösning för effektiv uppvärmning och varmvatten.

CTC Luft/vattenvärmepumpar

CTC EcoAir 600M

EcoAir 600M är en serie högeffektiva varvtalsstyrda luft/vattenvärmepumpar som anpassar sig automatiskt till villans, fastighetens eller den mindre industrifastighetens effektbehov under året. Vid stort effektbehov ökar effekten och vid lägre varvar kompressorn ner och effekten minskar vilket ger maximal besparing. Denna modell finns tillgänglig i effektstorlekar 10, 14 respektive 22 kW.

CTC EcoAir 400

EcoAir 400 är en serie varvtalsstyrda luft/vattenvärmepumpar för villor, fastigheter och den mindre industrifastigheten. Fortsättningsvis är CTC EcoAir 400 konstruerade för att ge både hög verkningsgrad och låg ljudnivå. CTC EcoAir 400 har utrustats med en effektiv och driftsäker kompressor samt en ljuddämpande fläktkonstruktion. Detta gör den till en driftsäker, effektiv och tyst luft/vattenvärmepump. Modellen kan fjärrstyras via wifi och finns tillgänglig i effektstorlekar 6-17 kW.

CTC CombiAir

CombiAir är en ny serie effektiva varvtalsstyrd luft/vattenvärmepumpar, speciellt framtagna för det nordiska klimatet. CTC CombiAir finns i tre storlekar, från 6 kW till 12 kW och är mycket enkla att installera. Pumpen kan dessutom fjärrstyras via wifi och den varvtalsstyrda kompressorn anpassar sig till husets effektbehov under året.

Iglu

Iglu Heat Pumps är ett nyetablerat företag inom värmepumpsindustrin som erbjuder innovativa och energieffektiva värmepumpslösningar. Med ett starkt fokus på hållbarhet och komfort har de etablerat sig som en pålitlig aktör som levererar högpresterande värmepumpar för både bostäder och kommersiella fastigheter.

Iglu Luft/vattenvärmepumpar

Iglu Inuit WTI

Denna modell är en varvtalsstyrd luft/vattenvärmepump med integrerad varmvattenberedare. Vidare erbjuder Inuit WTI fjärrstyrning och finns tillgängligt i effektstorlekar 6, 9, 12 respektive 16 kW.

Iglu Inuit I

Iglu Inuit I är ett billigare alternativ för luft/vattenvärmepump från Iglu. Denna modell är inte varvtalsstyrd utan går på start- och stoppfunktion och har inte en integrerad varmvattenberedare men precis som Inuit WTI erbjuder denna modell fjärrstyrning via wifi. Iglu Inuit I finns tillgänglig i effektstorlekar 6, 9, 12 respektive 16 kW.

Luft/vattenvärmepumpar

Innehåll

Få en kostnadsfri offert och ett prisestimat på bergvärme eller luft/vatten

Använd vårt verktyg för att ta reda på vad du skulle kunna spara med bergvärme eller luft/vatten, det tar bara 3 minuter

För ditt hem

Gör det själv

Verktyget gör det själv möjliggör fritt val från samtliga moment i installationsprocessen från rörinstallation till städning. Du kan välja att göra momenten på egen hand eller överlåta moment till proffs. 

Vi har även utformat verktyg som hjälper dig att välja rätt bergvärmepump om du är osäker efter att du designat din optimala installation! 

Från 84 203 kr

Alla priser är ink. moms och ROT