fbpx

Just nu! Upp till 11.000 SEK rabatt på värmepumpar från Bosch (Gäller t.o.m. 30/6)

Är du vår nästa VVS-montör?

Om Företaget

Heatio Energy är en ledande helhetsleverantör av värmepumpar och energilösningar. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för energieffektiv uppvärmning och kylning genom installation och service av högkvalitativa värmepumpssystem.

Om Tjänsten

Vi växer och söker nu erfarna och skickliga VVS-montörer med specialisering inom värmepumpar. Som en nyckelmedarbetare hos oss kommer du att spela en viktig roll i installation och underhåll av våra värmepumpssystem, säkerställa hög kvalitet och kundnöjdhet. Du kommer att arbeta nära våra kunder och våra interna team för att leverera energilösningar som möter deras behov. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetsområde i Stockholm. 

Ansvarsområden:

  • Utföra installationer, reparationer och underhåll av värmepumpssystem.
  • Dokumentera och rapportera utförda arbeten.
  • Samarbeta med andra hantverkare och medarbetare för att säkerställa en smidig arbetsprocess och hög kvalitet i projekten.

Kvalifikationer:

  • Minst 5 års erfarenhet inom VVS-branschen
  • Utbildad och certifierad VVS-montör, med giltig behörighet för Säker vatteninstallation.
  • God kunskap om svenska byggnormer och säkerhetsföreskrifter.
  • B-körkort

Meriterande:

  • Erfarenhet av att projektleda och ansvara för andra installatörer eller partners.
  • Kunskap om miljöcertifieringar och energiklassning av värmepumpssystem.
  • Elbehörighet

Ansökan:

Skicka in ditt CV och personliga brev till  och märk din ansökan med ”VVS-montör”. Urval och intervjuer sker löpande, så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Att arbeta hos Heatio Energy:

Hos Heatio Energy värnar vi om våra medarbetares trivsel och utveckling. Vi erbjuder en arbetsmiljö där du får möjlighet att växa professionellt och utvecklas inom ditt område. Vi tror på att skapa en arbetsplats där man trivs och känner sig uppskattad, med möjligheten att påverka både sin egen och företagets framtid.

Kontaktinformation:

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Oscar Ling-Vannerus på 076-000 98 01 eller via e-post på oscar.ling-vannerus@heatio.se
Få en offert på frekvensreglering

Du får svar inom 24-timmar

Hur fungerar processen till installerat & klart?

Ring gärna vid frågor 0760009826

Fyll i dina uppgifter för offert.

Vi kontaktar dig så fort som möjligt

Om du vill ringa istället 0760009826

Gör det själv

Verktyget gör det själv möjliggör fritt val från samtliga moment i installationsprocessen från rörinstallation till städning. Du kan välja att göra momenten på egen hand eller överlåta moment till proffs. 

Vi har även utformat verktyg som hjälper dig att välja rätt bergvärmepump om du är osäker efter att du designat din optimala installation! 

Från 84 203 kr

Alla priser är ink. moms och ROT