fbpx

Integritetspolicy

 

OBS! Vid köp av produkten, som enligt lag kräver professionell installation av en certifierad kyltekniker, måste du antingen välja vår installationservice eller ange installatörens namn och certifieringsnummer i kassan. Om du väljer att inte köpa installationen från oss kommer vi att kontakta dig efter köpet för att erhålla nödvändig information. Produkten kommer inte skickas förrän vi har erhållit den krävda informationen.

Garanti: För luftvärmepumpar med installationshjälp måste du som kund registrera din pump hos tillverkaren efter installationen för att aktivera garantivillkoren.

 

Vi på Heatio värnar om din integritet och vill informera dig om hur vi hanterar dina personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen 2016/679 (GDPR). Enligt GDPR är vi ansvariga för behandlingen av dina personuppgifter när vi bestämmer ändamålen och medlen för behandlingen.

Med ”personuppgifter” avser vi information som direkt eller indirekt kan kopplas till en fysisk person som är i livet och som behandlas inom ramen för våra tjänster. Det innebär att vi samlar in, använder, lagrar och skyddar din information på ett sätt som är förenligt med gällande dataskyddslagstiftning.

Vi strävar efter att säkerställa att dina personuppgifter behandlas på ett säkert sätt och endast används för de ändamål som har angetts i vår integritetspolicy. Vi delar inte din information med tredje parter för deras marknadsföringsändamål utan ditt uttryckliga samtycke.

Om du har några frågor eller vill utöva dina rättigheter enligt GDPR, såsom rätten till åtkomst, rättelse eller radering av dina personuppgifter, är du välkommen att kontakta oss på support@heatio.se. Vi kommer att göra vårt bästa för att svara på dina förfrågningar och skydda din integritet på bästa möjliga sätt.

  1. Information vi samlar in

Vi kan samla in olika typer av personlig information från dig när du interagerar med oss, till exempel när du besöker vår webbplats, registrerar dig för våra tjänster, gör ett köp eller kommunicerar med vår kundtjänst. De typer av information vi kan samla in inkluderar, men är inte begränsade till:

  • Korrespondensuppgifter: Detta inkluderar information som finns i e-postmeddelanden, sms, chatt-meddelanden och anteckningar från samtal. Denna information används för att administrera beställningar och utföra uppdrag som du har anlitat oss för.
  • Identifikationsuppgifter: Vi kan behöva samla in kundnummer och personnummer i samband med ansökningar om finansieringslösningar eller ROT-avdrag. Denna information hjälper oss att identifiera dig som kund och hantera relevanta ärenden.
  • Beställningsuppgifter: För att utföra uppdrag som installationer, reparationer eller service, kan vi samla in objektuppgifter, bilddokumentation, fastighetsbeteckning och koordinater vid borrning. Denna information är nödvändig för att vi ska kunna utföra våra tjänster på ett korrekt och effektivt sätt.
  • Kontouppgifter: För att tillhandahålla tjänsten ”Bekymmersfritt ägande” kan vi behöva samla in användarnamn, lösenord, IP-adress, cookies och kundnummer. Denna information hjälper oss att ge dig en smidig och säker upplevelse av våra tjänster.
  • Användargenererade data: Vi kan samla in data om din interaktion med våra webbplatser och marknadskommunikation, såsom IP-adress, klick- och besökshistorik samt hur du interagerar med nyhetsbrev och digitala utskick. Denna information används för att förbättra våra tjänster och anpassa dem efter dina preferenser och behov.

    2. Användning av information

Vi använder den insamlade personliga informationen för att:

  • Tillhandahålla de tjänster och produkter du begär.
  • Kommunicera med dig och besvara dina förfrågningar.
  • Skicka marknadsföringskommunikation om våra produkter, tjänster och kampanjer, om du har gett ditt samtycke.
  • Vid ROT ansökan
  • Anpassa och förbättra din upplevelse av våra tjänster och webbplats.
  • Följa tillämpliga lagar och för att skydda våra rättigheter och intressen.

    3. Delning av information

Vi kan komma att dela med oss av och överföra dina personuppgifter till våra partners, leverantörer och närstående tredje parter för de syften som anges ovan, både inom och utanför EU/EES, där skyddet för dina personuppgifter kan vara lägre än inom EU/EES.

Mottagarna av dina personuppgifter kan vara antingen personuppgiftsbiträden, det vill säga företag som behandlar dina uppgifter för vår räkning och enligt våra instruktioner, eller självständigt personuppgiftsansvariga, det vill säga företag som själva ansvarar för behandlingen av dina uppgifter eftersom de har en direkt relation med dig som kund.

Vid behov kan vi lämna ut uppgifter till följande mottagare:

  • Leverantörer, tillverkare, distributörer, grossister och underentreprenörer av varor och tjänster.
  • Logistikföretag och speditörer som hjälper till med varutransporter.
  • Finansieringsbolag som hjälper dig med finansieringslösningar.
  • Myndigheter eller kommuner när det är nödvändigt för att följa lag, föreskrift eller myndighetsbeslut eller för att fastställa, försvara eller göra gällande rättsliga anspråk.
  • Företag som tillhandahåller information från folkbokföringsregistret eller andra offentliga register för att säkerställa att vi har rätt uppgifter om dig.
  • Samarbetpartners för affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring.
  • Analys- och marknadsföringsföretag som tillhandahåller tjänster såsom automatiserade marknadsföringsverktyg, analyser av webbeteende, SMS-utskick, postala utskick, digitala utskick, kommunikation, print och distribution.

Vi delar inte personuppgifter med tredje part för kommersiella ändamål.

Vi strävar alltid efter att dina personuppgifter ska behandlas inom EU/EES. För viss IT-stöd kan uppgifterna dock överföras till ett land utanför EU/EES. Detta kan ske om vi delar dina personuppgifter med ett personuppgiftsbiträde som, antingen själv eller genom en underleverantör, är etablerad eller lagrar information i ett land utanför EU/EES. Som personuppgiftsansvariga är vi ansvariga för att vidta alla rimliga lagliga, tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att skyddet för personuppgifter är likvärdigt med det som gäller inom EU/EES.

Vi kommer aldrig att sälja, hyra ut eller dela din personliga information med tredje parter för deras marknadsföringsändamål utan ditt uttryckliga samtycke.

4. Dataskydd och säkerhet

 

 

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda din personliga information från obehörig åtkomst, användning eller radering. Vi strävar efter att använda de bästa metoderna för att säkerställa säkerheten för din information, men det är viktigt att komma ihåg att ingen dataöverföring över internet eller lagringssystem är helt säker.

5. Dina rättigheter

 

 

Du har rätt att begära åtkomst till och rättelse av den personliga information vi har om dig. Om du vill utöva dessa rättigheter eller om du har frågor eller klagomål angående vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss på support@heatio.se.

6. Ändringar i integritetspolicyn

 

 

Denna integritetspolicy kan komma att uppdateras från tid till annan för att återspegla ändringar i våra tjänster eller gällande lagstiftning. Uppdaterade versioner kommer att publiceras på vår webbplats, och vi rekommenderar att du regelbundet granskar policyn för att hålla dig informerad om hur vi hanterar din personliga information.

Genom att använda våra tjänster samtycker du till vår integritetspolicy och behandlingen av din personliga information enligt vad som anges här.


Cookie Policy

 

 

Denna cookiepolicy förklarar hur vi använder cookies och liknande tekniker på vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies enligt denna policy.

  1. Vad är cookies?

     

Cookies är små textfiler som sparas på din enhet (dator, mobiltelefon, surfplatta etc.) när du besöker vår webbplats. Dessa filer gör det möjligt för oss att känna igen din enhet och samla in information om hur du interagerar med vår webbplats. Cookies används för att förbättra din användarupplevelse genom att komma ihåg dina preferenser och göra vår webbplats mer användarvänlig.

2. Vilka typer av cookies använder vi?

 

 

  1. Nödvändiga cookies: Dessa cookies är essentiella för att vår webbplats ska fungera korrekt. De tillåter dig att navigera på webbplatsen och använda dess funktioner, som att komma ihåg inloggningsinformation och dina val av språk.
  2. Prestandacookies: Dessa cookies samlar in information om hur besökare använder vår webbplats, till exempel vilka sidor som besöks oftast och eventuella felmeddelanden som visas. Denna information hjälper oss att förbättra vår webbplats och dess prestanda.
  3. Funktionscookies: Dessa cookies används för att förbättra din användarupplevelse genom att komma ihåg dina tidigare val och preferenser på webbplatsen. De kan också användas för att ge dig anpassad innehåll och funktioner.

Tredjepartscookies: Vi kan tillåta tredjepartsföretag, som annonspartners och analysspecialister, att placera cookies på vår webbplats. Dessa cookies används för att samla in information om dina besök på vår webbplats och andra webbplatser, så att vi kan erbjuda riktade annonser och förbättra vår marknadsföring.

3. Hantering av cookies

 

 

Du kan kontrollera och hantera cookies på olika sätt. De flesta webbläsare tillåter dig att acceptera eller avvisa cookies automatiskt. Om du inte vill att dina uppgifter ska sparas av cookies kan du ställa in din webbläsare att neka cookies eller att informera dig varje gång en cookie begärs. Observera dock att om du väljer att avvisa cookies kan vissa delar av vår webbplats kanske inte fungera korrekt.

4. Samtycke

 

 

Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies enligt denna policy.

5. Ändringar i cookiepolicyn

 

 

Denna cookiepolicy kan uppdateras från tid till annan för att återspegla ändringar i våra tjänster eller gällande lagstiftning. Uppdaterade versioner kommer att publiceras på vår webbplats, och vi rekommenderar att du regelbundet granskar policyn för att hålla dig informerad om hur vi använder cookies.

Kontakta oss om du har några frågor om vår cookiepolicy eller om vår användning av cookies. Du kan nå oss på support@heatio.se.

För ditt hem

Hur fungerar processen till installerat & klart?

Ring gärna vid frågor 0760009826

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Vi kontaktar dig så fort som möjligt

Om du vill ringa istället 0760009826

Gör det själv

Verktyget gör det själv möjliggör fritt val från samtliga moment i installationsprocessen från rörinstallation till städning. Du kan välja att göra momenten på egen hand eller överlåta moment till proffs. 

Vi har även utformat verktyg som hjälper dig att välja rätt bergvärmepump om du är osäker efter att du designat din optimala installation! 

Från 84 203 kr

Alla priser är ink. moms och ROT