fbpx

My WebSite

Förenkla hur vi möts i och gör affärer i en digital värld

Vi förenklar kundupplevelsen i en traditionell bransch

Kort om heatio

Heatio grundades 2021 och blev snabbt en ledare inom digitalisering av installationer för bergvärme. Idag har vi utökat sortimentet till bergvärme, luft/vatten och laddboxar. En stor mängd Svenskar har idag använt vår tjänst för att gå ifrån att vara intresserad av en installation till driftsatt anläggning. 

Heatio samarbetar även med ett antal installatörer över Sverige för att möjliggöra fler och rikstäckande installationer. Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt nätverk och tjänst för att skapa en bättre digitaliserad kundupplevelse och kvalitet i våra installationer. 

Vår historia

2021 startade heatio med en blandning av digital kompetens från två universitetsstudenter och medgrundare med bakgrund inom traditionell installatörsverksamhet. Tillsammans hade vi ambitionen om att förändra det vanliga sättet att göra bergvärmeinstallationer på. Grundarna insåg snabbt att det även fanns ett behov inom andra installatörsgrenar och bolaget växte.

 

Hur hamnade vi här? I korta drag genom att ha ett starkt kundfokus, att lyssna, förstå och hjälpa våra kunder och installatörer. Vi har förstått att transparens och lyhördhet är en viktig del inom en annars traditionell bransch.

Totalt skräddarsytt för dig

Vi vet med nära 25 års erfarenhet i bagaget att alla anläggningar ser olika ut och till viss mån behöver anpassas. I många fall kan kunden även göra delar som inte kräver professionell hjälp själv, här vill vi underlätta för att reducera kostnader.

Förändra kundupplevelsen

Vår idé utgår ifrån en förändrad kundupplevelse, där vi vill göra investeringen i bergvärme, luftvatten eller laddboxar enklare, billigare och bättre. Alltid digitaliserad och transparent.

Vi gör jobbet åt dig

Efter att du har utformat en lösning genom heatios verktyg som passar dig undersöker vi vilka leverantörer som kan utföra arbetet efter bästa pris och utförande. Du får därefter en tydlig offert från oss som du kan godkänna digitalt.

För installatörer

Är du en installatör som letar efter fler affärer? Då har du kommit rätt!

 

Vi brinner för att matcha våra kunder med de bästa leverantörerna. För dig som installatör kostar det ingenting att anmäla sig, samt inga dolda avgifter tillkommer. Du betalar enbart för de uppdrag du mottar. Vi har inga komplicerade system med förskottsbetalning och uppstartskostnader. Du får istället förfrågningar från passande kunder efter att heatio har screenat dom åt dig. 

Läs mer om heatio för installatörer

Gör det själv

Verktyget gör det själv möjliggör fritt val från samtliga moment i installationsprocessen från rörinstallation till städning. Du kan välja att göra momenten på egen hand eller överlåta moment till proffs. 

Vi har även utformat verktyg som hjälper dig att välja rätt bergvärmepump om du är osäker efter att du designat din optimala installation! 

Från 84 203 kr

Alla priser är ink. moms och ROT