fbpx

Just nu! Upp till 11.000 SEK rabatt på värmepumpar från Bosch (Gäller t.o.m. 30/6)

Din helhetsleverantör av värmepumpar.

Vi förenklar kundupplevelsen i en traditionell bransch

Om Heatio Energy

Heatio Energy grundades 2021 och blev snabbt en ledare inom digitalisering av installationer för bergvärme. Idag har vi utökat sortimentet till bergvärme, luft/vatten, frånluftsvärmepumpar och laddboxar. En stor mängd Svenskar har idag använt vår tjänst för att gå ifrån att vara intresserad av en installation till driftsatt anläggning. 

Heatio samarbetar även med ett antal installatörer över Sverige för att möjliggöra fler och rikstäckande installationer. Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt nätverk och tjänst för att skapa en bättre digitaliserad kundupplevelse och kvalitet i våra installationer. 

Hur vi arbetar

Vi är stolta pionjärer inom teknisk rådgivning och support för våra kunder inom energilösningar. Genom skräddarsydda lösningar vill vi främja övergången till förnybara energilösningar. Med fokus på värmepumpsteknik strävar vi efter att erbjuda kvalificerade lösningar som möjliggör hållbar energianvändning i hela Sverige. Vi på Heatio tar ett helhetsansvar för våra installationer för att göra processen så enkel som möjligt för dig och följer med dig från offert till färdig installation och överlämnande.

Våra partners

Vi på Heatio arbetar med att erbjuda våra tjänster och digitaliserade installationer av värmepumpar till både privatpersoner och företag. Genom våra innovativa lösningarsträvar vi efter att skapa en smidig och effektiv installationsprocess för våra kunder. Vårt arbete syftar till att göra värmepumpsinstallationer mer tillgängliga, energieffektiva och hållbara, och vi är stolta över att samarbeta med tillverkare, grossister, installatörer och kunder för att forma en grönare framtid för uppvärmningsteknologi.

 

Våra kärnvärderingar

Tillgängliga

Teamet bakom Heatio förstår att varje kund har unika krav och preferenser när det gäller uppvärmning och energiförbrukning. Därför tar vi oss tid att lyssna och förstå dina specifika önskemål och omständigheter. Genom att kombinera vår expertis inom uppvärmningsteknik och vår breda produktportfölj, kan vi skräddarsy en lösning som passar dig bäst.

Kompetenta

Vi guidar dig genom hela processen, från första kontakten till installationen och eventuell efterföljande service. Vi ger tydliga och detaljerade förklaringar om de olika alternativen som finns tillgängliga för dig, inklusive fördelar och kostnader. Vi är öppna och transparenta så att du kan fatta välgrundade beslut.

Omtänksamma

Med vårt djupa engagemang för kundnöjdhet strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vi ser till att du känner dig trygg och väl omhändertagen under hela processen. Vårt mål är att inte bara erbjuda dig den bästa lösningen, utan också att skapa en långsiktig relation baserad på förtroende och kvalitet.

Fyll i dina uppgifter för offert.

Vi kontaktar dig så fort som möjligt

Om du vill ringa istället 0760009826

Få en offert på frekvensreglering

Du får svar inom 24-timmar

Hur fungerar processen till installerat & klart?

Ring gärna vid frågor 0760009826

Gör det själv

Verktyget gör det själv möjliggör fritt val från samtliga moment i installationsprocessen från rörinstallation till städning. Du kan välja att göra momenten på egen hand eller överlåta moment till proffs. 

Vi har även utformat verktyg som hjälper dig att välja rätt bergvärmepump om du är osäker efter att du designat din optimala installation! 

Från 84 203 kr

Alla priser är ink. moms och ROT