fbpx

Din helhetsleverantör av värmepumpar.

Vi förenklar kundupplevelsen i en traditionell bransch

Om Heatio Energy

Heatio Energy grundades 2021 och blev snabbt en ledare inom digitalisering av installationer för bergvärme. Idag har vi utökat sortimentet till bergvärme, luft/vatten och laddboxar. En stor mängd Svenskar har idag använt vår tjänst för att gå ifrån att vara intresserad av en installation till driftsatt anläggning. 

Heatio samarbetar även med ett antal installatörer över Sverige för att möjliggöra fler och rikstäckande installationer. Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt nätverk och tjänst för att skapa en bättre digitaliserad kundupplevelse och kvalitet i våra installationer. 

Vår historia

Heatio Energy startades med en blandning av digital kompetens från två universitetsstudenter och medgrundare med bakgrund inom traditionell installatörsverksamhet. Tillsammans hade vi ambitionen om att förändra det vanliga sättet att göra bergvärmeinstallationer på. Grundarna insåg snabbt att det även fanns ett behov inom andra installatörsgrenar och bolaget växte.

Hur hamnade vi här? I korta drag genom att ha ett starkt kundfokus, att lyssna, förstå och hjälpa våra kunder och installatörer. Vi har förstått att transparens och lyhördhet är en viktig del inom en annars traditionell bransch.

Våra partners

Vi på Heatio arbetar med att erbjuda våra tjänster och digitaliserade installationer av värmepumpar till både privatpersoner och företag. Genom våra innovativa lösningarsträvar vi efter att skapa en smidig och effektiv installationsprocess för våra kunder. Vårt arbete syftar till att göra värmepumpsinstallationer mer tillgängliga, energieffektiva och hållbara, och vi är stolta över att samarbeta med tillverkare, grossister, installatörer och kunder för att forma en grönare framtid för uppvärmningsteknologi.

 

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Vi kontaktar dig så fort som möjligt

Om du vill ringa istället 0760009826

För ditt hem

Hur fungerar processen till installerat & klart?

Ring gärna vid frågor 0760009826

Gör det själv

Verktyget gör det själv möjliggör fritt val från samtliga moment i installationsprocessen från rörinstallation till städning. Du kan välja att göra momenten på egen hand eller överlåta moment till proffs. 

Vi har även utformat verktyg som hjälper dig att välja rätt bergvärmepump om du är osäker efter att du designat din optimala installation! 

Från 84 203 kr

Alla priser är ink. moms och ROT