fbpx

Ny hemsida

Efter stor efterfrågan ser vi nu till att förbättra vår tjänst ännu mer för att göra det enklare för dig att hitta din bergvärmelösning. Tjänsten är anpassad för att utveckla användarvänligheten, olika tillval och fler spännande funktioner. Den nya hemsidan utvecklas med din som användare i fokus och kommer självklart bibehålla grundkoncept så som transparenta prisuppgifter och tydlig information.

771 kommentar1 delningGillaKommenteraDela

nu till att förbättra vår tjänst ännu mer för att göra det enklare för dig att hitta din bergvärmelösning. Tjänsten är anpassad för att utveckla användarvänligheten, olika tillval och fler spännande funktioner.293Personer som nåtts45Interaktioner–DistributionsresultatMarknadsför inlägg

771 kommentar1 delningGillaKommenteraDela

Dela inlägget

Utforska mer

Höj värdet på din bostad med bergvärme
Bergvärme

Bergvärme höjer värdet på din bostad

Bergvärme sänker driftkostnaden och höjer samtidigt bostadsvärdet Bergvärme är ett av de absolut effektivaste alternativen för att värma upp din bostad och minskar uppvärmningskostnaden med

För ditt hem

Hur fungerar processen till installerat & klart?

Ring gärna vid frågor 0760009826

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Vi kontaktar dig så fort som möjligt

Om du vill ringa istället 0760009826

Gör det själv

Verktyget gör det själv möjliggör fritt val från samtliga moment i installationsprocessen från rörinstallation till städning. Du kan välja att göra momenten på egen hand eller överlåta moment till proffs. 

Vi har även utformat verktyg som hjälper dig att välja rätt bergvärmepump om du är osäker efter att du designat din optimala installation! 

Från 84 203 kr

Alla priser är ink. moms och ROT