fbpx

Just nu! Upp till 11.000 SEK rabatt på värmepumpar från Bosch (Gäller t.o.m. 30/6)

Luft-vatten värme för att värma en pool?

Luftvatten värmepumpar är ett populärt val för uppvärmning av simbassänger. De fungerar genom att använda utomhusluft som energikälla för att värma vatten. Vattnet cirkulerar sedan genom bassängen för att hålla den på en behaglig temperatur.

Det finns flera fördelar med att använda en luftvatten värmepump för att värma en bassäng. En av de största fördelarna är energieffektivitet. Eftersom luftvatten värmepumpar använder utomhusluft som energikälla är de ofta mer effektiva än andra typer av bassängvärmare, såsom gas- eller elvärmare. Detta innebär att de kan spara pengar på energiräkningen på lång sikt.

En annan fördel med luftvatten värmepumpar är att de är relativt lätta att installera och underhålla. De kräver ingen speciell ventilering eller leveranssystem för bränsle, så de kan enkelt möjligt att integrera i de flesta bassängsystem.

Det är viktigt att välja rätt storlek på värmepumpen för din bassäng. En värmepump som är för liten kommer inte att ge tillräcklig värme Samtidigt kommer en värmepump som är för stor kommer att slösa på energi och pengar. Det är också viktigt att säkerställa att värmepumpen installeras av en professionell installatör för att säkerhetställa säkerhet och kvalitet.

Genom att använda en luftvatten värmepump för att värma din bassäng kan du njuta av en behaglig simupplevelse samtidigt som du sparar energi och pengar.

Läs mer om hur du kan spara pengar med luft-vatten värme genom att följa länken.

Luft/vatten pool

Få en kostnadsfri offert och ett prisestimat på bergvärme eller luft/vatten

Använd vårt verktyg för att ta reda på vad du skulle kunna spara med bergvärme eller luft/vatten, det tar bara 3 minuter

Få en offert på frekvensreglering

Du får svar inom 24-timmar

Hur fungerar processen till installerat & klart?

Ring gärna vid frågor 0760009826

Fyll i dina uppgifter för offert.

Vi kontaktar dig så fort som möjligt

Om du vill ringa istället 0760009826

Gör det själv

Verktyget gör det själv möjliggör fritt val från samtliga moment i installationsprocessen från rörinstallation till städning. Du kan välja att göra momenten på egen hand eller överlåta moment till proffs. 

Vi har även utformat verktyg som hjälper dig att välja rätt bergvärmepump om du är osäker efter att du designat din optimala installation! 

Från 84 203 kr

Alla priser är ink. moms och ROT