fbpx

Just nu! Upp till 11.000 SEK rabatt på värmepumpar från Bosch (Gäller t.o.m. 30/6)

Hur fungerar heatio?

Plusgrader har nu blivit heatio och är ett företag som varit aktiva i värmepumpsbranchen i 20 år och bedrivit konventionell försäljning med hembesök och med mycket kaffedrickande i kundens kök, och givetvis besök i många pannrum. Med åren så har vi märkt att det blivit svårare att få till personliga möten och ingen orkar, vill eller har tid att ha en säljare sittande i köket (när han äntligen dök upp efter att man väntat en timme på hen) och försöka att lura på kunden en dyrare anläggning än som behövs.

I dagens samhälle är det så enkelt att hitta information om värmepumpar och hur uppvärmning av en fastighet går till. Så våran erfarenhet är att det inte behövs någon säljare som kommer på besök och tar upp ens tid

Dela inlägget

Utforska mer

Höj värdet på din bostad med bergvärme
Bergvärme

Bergvärme höjer värdet på din bostad

Bergvärme sänker driftkostnaden och höjer samtidigt bostadsvärdet Bergvärme är ett av de absolut effektivaste alternativen för att värma upp din bostad och minskar uppvärmningskostnaden med

Få en offert på frekvensreglering

Du får svar inom 24-timmar

Hur fungerar processen till installerat & klart?

Ring gärna vid frågor 0760009826

Fyll i dina uppgifter för offert.

Vi kontaktar dig så fort som möjligt

Om du vill ringa istället 0760009826

Gör det själv

Verktyget gör det själv möjliggör fritt val från samtliga moment i installationsprocessen från rörinstallation till städning. Du kan välja att göra momenten på egen hand eller överlåta moment till proffs. 

Vi har även utformat verktyg som hjälper dig att välja rätt bergvärmepump om du är osäker efter att du designat din optimala installation! 

Från 84 203 kr

Alla priser är ink. moms och ROT