fbpx

My WebSite

Endast material och rådgivning (installerar själv)

Nu kör vi igång!

Plusgrader har nu blivit heatio och är ett företag som varit aktiva i värmepumpsbranchen i 20 år och bedrivit konventionell försäljning med hembesök och med mycket kaffedrickande i kundens kök, och givetvis besök i många pannrum. Med åren så har vi märkt att det blivit svårare att få till personliga möten och ingen orkar, vill eller har tid att ha en säljare sittande i köket (när han äntligen dök upp efter att man väntat en timme på hen) och försöka att lura på kunden en dyrare anläggning än som behövs.

Dimensioneringen av en värmepump baseras som regel alltid på husets ålder, storlek, och skick och om det gjorts någon större renovering tex. Med våran gedigna erfarenhet med flera tusen sålda värmepumpar så har vi den erfarenheten som behövs för att kunna göra bedömningen utifrån de uppgifter som vi får in. Genom vårat frågeformulär så ges ett förslag på storlek på värmeanläggningen och rekommenderat borrdjup utefter de svar vi fått i formuläret. Efter slutfört köp så gör vi alltid en rimlighetsbedömning av de uppgifter som kommer fram på hemsidan och det ingår även ett videosamtal med en erfaren montör för att säkerställa att allt blivit rätt.

Dela inlägget

Utforska mer

om luft-vatten värmepumpar
Om Luft/vatten

Hur mycket el drar en luft-vatten värmepump

En luft-vattenvärmepump är en enhet som använder elektricitet för att överföra värme från luften utomhus till värme i ditt hem. Hur mycket el drar en

Luft/vatten pool
Om Luft/vatten

Luft-vatten värme för att värma en pool?

Luftvatten värmepumpar är ett populärt val för uppvärmning av simbassänger. De fungerar genom att använda utomhusluft som energikälla för att värma vatten. Vattnet cirkulerar sedan

Gör det själv

Verktyget gör det själv möjliggör fritt val från samtliga moment i installationsprocessen från rörinstallation till städning. Du kan välja att göra momenten på egen hand eller överlåta moment till proffs. 

Vi har även utformat verktyg som hjälper dig att välja rätt bergvärmepump om du är osäker efter att du designat din optimala installation! 

Från 84 203 kr

Alla priser är ink. moms och ROT