fbpx

Just nu! Upp till 11.000 SEK rabatt på värmepumpar från Bosch (Gäller t.o.m. 30/6)

Nu kör vi igång!

Plusgrader har nu blivit heatio och är ett företag som varit aktiva i värmepumpsbranchen i 20 år och bedrivit konventionell försäljning med hembesök och med mycket kaffedrickande i kundens kök, och givetvis besök i många pannrum. Med åren så har vi märkt att det blivit svårare att få till personliga möten och ingen orkar, vill eller har tid att ha en säljare sittande i köket (när han äntligen dök upp efter att man väntat en timme på hen) och försöka att lura på kunden en dyrare anläggning än som behövs.

Dimensioneringen av en värmepump baseras som regel alltid på husets ålder, storlek, och skick och om det gjorts någon större renovering tex. Med våran gedigna erfarenhet med flera tusen sålda värmepumpar så har vi den erfarenheten som behövs för att kunna göra bedömningen utifrån de uppgifter som vi får in. Genom vårat frågeformulär så ges ett förslag på storlek på värmeanläggningen och rekommenderat borrdjup utefter de svar vi fått i formuläret. Efter slutfört köp så gör vi alltid en rimlighetsbedömning av de uppgifter som kommer fram på hemsidan och det ingår även ett videosamtal med en erfaren montör för att säkerställa att allt blivit rätt.

Dela inlägget

Utforska mer

Höj värdet på din bostad med bergvärme
Bergvärme

Bergvärme höjer värdet på din bostad

Bergvärme sänker driftkostnaden och höjer samtidigt bostadsvärdet Bergvärme är ett av de absolut effektivaste alternativen för att värma upp din bostad och minskar uppvärmningskostnaden med

Få en offert på frekvensreglering

Du får svar inom 24-timmar

Hur fungerar processen till installerat & klart?

Ring gärna vid frågor 0760009826

Fyll i dina uppgifter för offert.

Vi kontaktar dig så fort som möjligt

Om du vill ringa istället 0760009826

Gör det själv

Verktyget gör det själv möjliggör fritt val från samtliga moment i installationsprocessen från rörinstallation till städning. Du kan välja att göra momenten på egen hand eller överlåta moment till proffs. 

Vi har även utformat verktyg som hjälper dig att välja rätt bergvärmepump om du är osäker efter att du designat din optimala installation! 

Från 84 203 kr

Alla priser är ink. moms och ROT