fbpx

Energilösningar för bostadsrättsförening

En investering för framtiden

Genom att installera en värmepump tar ni ett klokt steg mot en hållbar framtid – både för er bostadsrättsförening, era medlemmar och miljön.  Värmepumpen arbetar hårt för att minska era elkostnader, öka fastigheternas värde och bidra till en förbättrad miljö. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och ta steget mot en hållbar framtid!

Få hjälp från start till slut med Heatio

Trygg och stabil partner

Heatio är specialiserade på värmepumpar och laddboxar  för bostadsrättsföreningar och privatfastigheter. Vi finns där ni är och är med er genom hela processen – hela vägen från planering till färdig installation.

 

Helhetslösningar

Vi erbjuder kompletta lösningar för bergvärme, luft/vatten och laddstolpar för medlemmarnas elbilar. Vi kan även ta hand om större rörcentraler och tillståndsansökan där vi samarbetar med ett flertal seriösa och trygga aktörer.

 

Ett enkelt val för din bostadsrättsförening

Vi guidar dig genom hela processen, från första kontakten till installationen och eventuell efterföljande service. Vi ger tydliga och detaljerade förklaringar om de olika alternativen som finns tillgängliga för dig, inklusive fördelar och kostnader. Vi är öppna och transparenta så att du kan fatta välgrundade beslut. Vi är experter på: 

  • Energibrunnsborrning
  • Helhetsinstallation Bergvärme 
  • Helhetsinstallation Luft/vatten
  • Helhetsinstallation Laddboxar
 

För ditt hem

Hur fungerar processen till installerat & klart?

Ring gärna vid frågor 0760009826

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Vi kontaktar dig så fort som möjligt

Om du vill ringa istället 0760009826

Gör det själv

Verktyget gör det själv möjliggör fritt val från samtliga moment i installationsprocessen från rörinstallation till städning. Du kan välja att göra momenten på egen hand eller överlåta moment till proffs. 

Vi har även utformat verktyg som hjälper dig att välja rätt bergvärmepump om du är osäker efter att du designat din optimala installation! 

Från 84 203 kr

Alla priser är ink. moms och ROT